17

Komentari (17)

Fce
Bravoo premijer liga sudije su super
Eexpert
Zašto nije prekinuo kad je bilo skandiranje? Može li mi novinar Čaušević napisati gdje to piše da pravila nalažu da se napusti teren kod kvara reflektora? Ako je već imao procjenu da se treba utakmica prekinuti, zašto je kasnije nastavio? Znači li to da nije bilo uslova pa se poslije nešto promijenilo? Zna li bjelica šta je lux i koliko ih je potrebno da se igra utakmica?
Pajdon1921
Kod skandiranja nož žica Srebrenica i kod skandiranja ubi ubi ubi turčina ništa nije poduzeo makar da ih opomene
koki
Na potezu ovi vasi iz saveza na čelu sa begicem
The_maniacs87__
Svi u banja luku!4.3
Maestro
Sarajevo pobijedilo svaka čast i odma sam zadovoljan suđenjem u Banja Luci
Hulk
Vise od 8 hiljada...
E.Car
Zato je Želju masakrirao gdje je stigao. Sad znam i zašto.
rd07
Sta prdis on je željin Sudija 1/1 Bjelica Non stop je na Grbavica kada ne sudi čak i stanuje tu u blizini
E.Car
@rd07 Nema to veze gdje stanuje, pogledaj na youtub izvještaje sa mečeva želje gdje je on sudio. Samo u prošloj sezoni na 3 utakmice nas je oštetio.
pitaristok
Ja sam mislio da ce nas ovaj izmasakrirati sudjenjem danas....ali mi je veoma drago sto sam pogrijesio. Sudjenje veoma dobro,ohrabruje kad vidis objektivnost.
Refiksabanadzovic2
Sudije su pale na ispitu nije ni pocela utakmica,sto nisu reagovali na transparent smecara,trebali su ukloniti trans kakva smrdska,smecari igrate u BOSNI HERCEGOVINI,i predstavljate nasu drzavu treba vam biti cast
koki
Pitar upravu si nije mene bilo strah borca koliko bjelice a čovjek sudio za čistu desetku
Lafac
Ja vam rekoh da Sarajevo nema puno poraza kad Bjelica sudi!!!
ludilobrale
Zato što sudi pošteno. U petak sam rekao ako bude pošteno sudjenje da će ih razbit Sarajevo
Lafac
Ako on sudi pošteno nabijem ja tvoj komentar i ovaj savez na onu stvar!!! Ima više kikseva u sezoni nego sve ostale sudije zajedno .
Becir1
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.