8

Komentari (8)

Kladionicar_iz_mira
Najveci bh klub sutra igra svoj 5. playoff, igra najvecu utakmicu koju nije nijedan bh klub nikad igrao, a vi pricate o Banovicima?!?! Imate li obraza?!?
Laola
A ti ocigledno si corav kod ociju ljudi jucer 10 tekstova minimalno objavili o Sarajevu, danas KuP i normalno da se mora nesto drugo. Nije Sarajevo jedini klub iz BiH, te ne zanima svakog Sarajevo kao tebe.. mene recimo uopste ne interesuje
Zaštita Identiteta
Pa i pričaju o najvećem bh klubu, a ovi što playoff igraju sretno im, al najveći su možda jedino u politici ;)
Nele.
Ovi pokusavaju da udzu u grupu takmicenja u kojem je najveci klub u BIH igrao polufinale.
Bordobjeli
Za tebe najveći možda jes... Uskoro će oni igrati prvenstvene tekme tvoj veliki klub i pripada tamo u nižim ligama... A vi kmečavci i dalje pišite vijatnamci, po stanari, migranti, njukastl, Atalanta itd... A moj Šampion će nastaviti sa sakupljanjem trofeja i pomjeranjem granica u euro kupovima lp...
istok24
@Kladionicar_iz_mira , poštujem i drago mi je kada neki klub iz BIH napravi uspijeh u Evropi, ali pored velike sreće koju ste imali prilikom žri**** nisam siguran da bi ste bas prošli Budućnost da su se igrale dvije utakmice. U svakom slučaju čestitke za uspijeh FK Sarajevo ali druže "spustite malo loptu", još uvijek se zna ko je najveći klub u BiH.
DadiG
Šta je Šljivak htjeo reci sa ovim?
Laola
Ako ne mozes da skontaš, onda si malo zaostao u razvoju ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.