U Barceloni mogu odahnuti: Konačno se pojavio klub koji želi dovesti Coutinha

Nude im zanimljivu ponudu

U Barceloni mogu odahnuti: Konačno se pojavio klub koji želi dovesti Coutinha

E. Čaušević

Philippe Coutinho je početkom ove sezone odlučio otići u Bayern na jednogodišnju posudbu, ali kako stvari stoje vratit će se na ljeto u Barcelonu.

Coutinho se nije najbolje snašao u katalonskom klubu nakon što je početkom 2018. godine stigao iz Liverpoola. Barca je odlučila ljetos da ga pošalje na posudbu u Bayern, a njemački klub ima opciju da otkupi njegov ugovor za 120 miliona eura.

Međutim, već sada je jasno da Bavarci nemaju namjeru da zadrže Brazilca u svojim redovima jer nisu baš previše zadovoljni njegovim igrama u dresu njemačkog kluba.

Coutinho će se na ljeto sigurno vratiti u Barcelonu koja već sada pokušava da ga se riješi. Tuttosport piše da je Inter pokazao interes za Coutinha, te da ga žele dovesti na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Inter je ponudio Barceloni opciju da dovedu Coutinha na dvogodišnju posudbu i sigurno da bi on bio veliko pojačanje za ekipu Antonija Contea.

Nakon dvogodišnje posudbe Coutinho bi besplatno mogao potpisati za Inter jer mu ističe ugovor s Barcelonom koja bi mogla profitirati od svega već ovog ljeta. Naime, u Interu su spremni da snize cijenu za Lautara Martineza ukoliko pristanu u Barci da pošalju Coutinha na posudbu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi