U Barceloni panika zbog Messija

Situacija se zakomplicirala

U Barceloni panika zbog Messija

  Izjava koju je Lionel Messi dao za španski list "AS" zabrinula je sve navijače Barcelone. 

Argentinac se nedavno vratio u reprezentaciju i prije dva dana je odlučio utakmicu protiv Urugvaja (1:0), a nakon iste je zbog bolova u preponama morao napustiti okupljanje i vratiti se u Barcelonu.

Iako se u prvi mah vjerovalo da povreda nije ozbiljne prirode, situacija se zakomplicirala preko noći i sudeći prema izjavi koju je dao za "AS" mogao bi propustiti nekoliko narednih kola španskog prvenstva.

"Strašno me boli i bojim se da bih mogao dodatno pogoršati povredu. Zbilja sam htio igrati, ali ne smijem riskirati", izjavio je Messi o čijem zdravlju su brigu preuzeli liječnici Barcelone. 

Još uvijek nije poznato kada bi se Messi mogao vratiti na teren.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti