"U bitkama gdje nema starih ratnika rađaju se neki novi heroji"
Tuzlaci će sutra nastupiti oslabljeni u duelu protiv Zvijezde 09, ali kako su samo istakli na današnjoj press-konferenciji novi bodovi su sve što ih zanimaju

Trener Slobode Zlatan Nalić pred sutrašnji duel protiv Zvijezde 09

"U bitkama gdje nema starih ratnika rađaju se neki novi heroji"

Emir Dindić

U okviru 25. kola na Tušnju svoj susret odigraće Sloboda i Zvijezda 09. Važan susret za obje strane, koje će eventualnom pobjedom dosta lakše igrati u nastavku sezone. 

Prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Zlatana Nalić i fudbaler Perica Ivetić.

"U bitkama gdje nema starih ratnika rađaju se neki novi heroji. U ovu utakmicu ulazimo dosta oslabljeni, četiri-pet standardnih fudbalera neće moći nastupiti... Ulazimo jako oslabljeni, ali bodova se ne odričemo nikako. Svi koji dođu na Tušanj neće pogriješiti jer momci će dati sve od sebe za bodove. Ova utakmica je možda i najbitnija u ovom dijelu sezone, svima obećavam borbu i dobru partiju. Vukliš zbog bolesti neće nastupiti, Beganović i Ignjatović zbog kartona Mehmed Alispahić ima problema sa povredom, dok je Adžem pod upitnikom. Nadam se da ćemo sutra osvojiti nove bodove, te zabilježiti prvu pobjedu u nastavku prvenstva", rekao je Nalić.

Kapiten Slobode Perica Ivetić istakao je da i pored svih problema očekuju pobjedu u sutrašnjem susretu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prate nas neki kadrovski problemi, ali šta se može - tu smo mi koji smo na raspolaganju. Ovo je prilika za mlađe fudbalere, da se dokažu i pokažu zašto nose dres Slobode. Ne kukamo, ne želimo jer nam to nije u opisu posla. U svoje ime i ime svojih fudbalera želim da kažem da ćemo ostaviti i zadnji atom snage. Sutra očekujem jedan fudbalski spektakl na Tušnju, gdje će Sloboda dati gol više i osvojiti nova tri boda.", rekao je Ivetić.

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Zvijezde 09 na rasporedu je sutra sa početkom u 16:30.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Bitno je da nema finansijskih problema, a za kadrovske se nađe rješenje.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije