U Brazilu šokirani kad su vidjeli šta Sampaoli jede na treningu

Karizmatični Argentinac sve ostavio u nevjerici

U Brazilu šokirani kad su vidjeli šta Sampaoli jede na treningu

Admin Čaušević

Jorge Sampaoli je jedan od najkarizmatičnijih trenera današnjice prepoznatljiv po svojim gestikulacijama pored aut-linije.

Nakon što je vodio nekoliko niželigaša fudbalskom svijetu se na sjajan način predstavio na SP 2014 kada je vodio Čile, a godinu kasnije je s tom selekcijom i bio prvak Južne Amerike.

Imao je i čast da vodi selekciju Argentine na Mundijalu u Rusiji gdje se Gaučosi nisu proslavili, a za to su mnogi okrivili Sampolijeve čudne metode rada.

Od ove godine vodi Santos, a na jednom od posljednjih treninga sve u Brazilu je ostavio u nevjerici.

Naime, kamere su zabilježile kako trga komadić sa lista papira, a zatim ga stavlja u usta. Zaista potez za kojeg je teško pronaći objašnjenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi