U Ceseni trljaju ruke: Nova ponuda za Milana Đurića

Bh. reprezentativac mijenja klub

U Ceseni trljaju ruke: Nova ponuda za Milana Đurića

Napadač bh. reprezentacije Milan Đurić karijeru bi mogao nastaviti u Palermu, javljaju italijanski mediji.

Trener Giuseppe Lachini već neko vrijeme je u potrazi za kvalitetnim rješenjem na napadačkoj poziciji, a navodno igrač kojeg naredne sezone želi imati u svojim redovima je 25-godišnji Milan Đurić.

Đurić je poslije ispadanja Cesene iz elitnog ranga izrazio želju da promijeni sredinu i nije tajna da na stolu ima već nekoliko ponuda. Prvu od njih koju je poslao škotski velikan Celtic čelnici Cesene su glatko odbili, a drugi drugi klub koji je zainteresovan za dovođenje Đurića je berlinska Hertha. 

Podsjećamo, Đurić je u prošloj sezoni u dresu Cesene odigrao 30 mečeva. Debitantsku sezonu u Seriji A je okončao sa dva postignuta pogotka i to jedan protiv aktualnog šampiona Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.