U četvrtak žrijebanje parova polufinala Kup BiH

U 12:00 u Vogošći

U četvrtak žrijebanje parova polufinala Kup BiH

Adnan Beganović

Za trofej u najmasovnijem takmičenju, Kupu Bosne i Hercegovine, borit će se Željezničar, Široki Brijeg, Sloboda i Radnik iz Bijeljine.

Sloboda je do polufinala stigla pobijedivši Sarajevo, Željezničar je u četvrtfinalu bio bolji od Borca, Radnik od Radničkog, a Široki Brijeg od Mladosti.

S velikim nestrpljenjem učesnici polufinala, kao i njihovi navijači, očekuju žrijebanje polufinalnih parova koje će biti održano u četvrtak 31. marta sa početkom u 12:00.

Posjetimo, u polufinalu i finalu se igraju dvije utakmice, pobjednik Kupa Bosne i Hercegovine izborit će nastup u Evropa ligi, a aktuelni osvajač trofeja najmasovnijeg takmičenja je Olimpic iz Sarajeva.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti