U drugoligašu iz RS izdali šokantno saopštenje: Ne pravite cirkus, biće ratno stanje!
FOTO: Facebook FK Vranjak

Uzbudljivo je i u Drugoj ligi Zapad

U drugoligašu iz RS izdali šokantno saopštenje: Ne pravite cirkus, biće ratno stanje!

S. Mlaćo

I u Drugoj ligi Zapad RS ne nedostaje skandala. Gotovo redovno klubovi 'ratuu' saopštenjima, a nogometa je sve manje.

Iz FK Vranjak ističu da FS Republike Srpske katastrofalno radi svoj posao, te direktno utiče na same rezultate utamice.

Oglasili su se saopštenjem te žestoko prozvali odgovorne.

"Umjesto da svoje ideje i vrijeme troše na to da se popravi stanje u fudbalu Srpske, da se pomogne klubovima, oni samo traže izvore zarade ispod stola! Pa za 4000 KM kotizacije svaki klub dobije 5 lopti...hej 5 lopti...SRAMOTA!!!
U prethodnom periodu dobijali smo raznorazne poruke i "savjete" da smo u savezu prvi na listi za "odstrel", da se džabe ne trošimo jer ćemo svejedno ispasti, da "nije u redu" da jedan Vranjak bude ispred mnogih gradova na tabeli, da će nam se "namjestiti" dosta toga...Pa onda na raznoraznim portalima mogli smo svi da pročitamo neke stvari koje su vjerovatno odlučene negdje "gore" a koje su se ispostavile tačne, a sve je to između ostalog dodirivalo i naš klub...", stoji između ostalog u saopštenju.

"Jedno je sigurno...FK Vranjak nije bio topovska hrana nikome!!!
Za kraj ćemo biti malo više slobodni i radikalni i obečati i poručiti rukovodećim organima lige samo ovo:
Nemojte praviti cirkus na našim utakmicama jer bi se svaka utakmica u našem "Kavezu" mogla pretvoriti u utakmicu visokog rizika, ratno stanje kao 92. godine, moguće čak i mnogo više od toga, jer nam je stvarno nebitno da li ćemo, u slučaju neke kazne, igrati Drugu ili Petu Ligu RS.
Samo u tom slučaju moraće te poslati neke mnogo, mnogo hrabre ljude u crnom!!!", navodi se u istom.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi