U Engleskoj se "rađa" nova reprezentacija: Prva zvijezda je pristala, čekaju se ostale!

Pripreme za Svjetsko prvenstvo

U Engleskoj se "rađa" nova reprezentacija: Prva zvijezda je pristala, čekaju se ostale!

Admin Čaušević

Zvijezda West Hama Michail Antonio je odbio Englesku i zvanično pristao da za reprezentaciju Jamajke. 

Antonio prema svemu sudeći nije jedini jer reprezentacija iz Centralne Amerike namjerava "regrutovati" još 15 fudbalera iz Premiershipa i Championshipa uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Sky Sport izvejštava kako je odlični krilni fudbaler West Hama definitivno pristao da igra za zemlju rođenja njegovih roditetlja.

Isaac Hayden, Andre Gray, Ethan Pinnock Mason Holgate, Kemar Roofe, Rolando Aarons, Curtis Tilt, Jamal Lowe, Amari'i Bell i Kasey Palmer su drugi igrači koje Jamajka ima na radaru.

Već su se i pojavile moguće formacije kako bi mogla izgledati reprezentacija Jamajke u narednom periodu.

Obzirom na i ne baš toliko jaku konkurenciju u Concaf zoni neće biti iznenađenje ukoliko ovu selekciju budemo gledali u Kataru za nešto manje od dvije godine.

Top Komentari

Deepy
Lijepo bi to bilo. A ne da se Englezi kite tuđim perjem. Phillips, Sterling, i brojni drugi su već u Engleskoj, a Jamajkanci su...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi