U Feyenoordu pozivaju Bellamya

U Feyenoordu pozivaju Bellamya

E. Škorić

Holandski Feyenoord pokušat će svoje redove pojačati iskusnim velškim reprezentativcem Craigom Bellamyjem, no tehnički direktor kluba iz Roterdama Leo Beenhakker kazao je kako su šanse za takvo što svedene na minimum.

Feyenoord je već ranije pokušavao dovesti Bellamyja, no Velšanin je na kraju iz Cityja otišao na posudbu u niželigaški Cardiff.

"Male su šanse da potpišemo Bellamyja. Svojim iskustvom i uspjesima on bi nam bio od velike koristi. No, trenutno je na posudbi u Cardiffu i ostale su mu još dvije godine ugovora sa Manchester Cityjem", citira Voetbal International izjavu Beenhakkera koji je još dodao:

"City ga ne bi pustio besplatno. Ali ako Bellamy želi doći i igrati za nas, onda možemo pričati. No, prema mojim saznanjima to nije problem. Nije sigurno hoće li Bellamy pristati da dođe."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.