U Firenzi ne žele prodati Jovetića
Sportski direktor Viola - Pantaleo Corvino

Crnogorac sve očarao

U Firenzi ne žele prodati Jovetića

Edmir Škorić

Mladi crnogorski napadač, Stevan Jovetić, na meti je Manchester Uniteda i AC Milana, posebno nakon dva postignuta gola protiv Liverpoola. No, Fiorentinin sportski direktor Pantaleo Corvino tvrdi da Crnogorac ne napušta Firenzu.

Sa dva gola Jovetić je pokrio Liverpool, a osim toga mladi Crnogorac briljira u dresu Viola i za vrijeme prvenstvenih mečeva. Mediji najviše crnogorskog golgetera povezuju sa Manchester Unitedom, dok se, navodno, za njega počeo zanimati i AC Milan.

Ipak, sportski direktor Fiorentine, Pantaleo Corvino, poslao je jasnu poruku svim klubovima.

"Jovetić na prodaji? Apsolutno ne. On je Fiorentinin igrač i želimo da ostane u našim redovima. Jovetić će postati jedna od prednosti našeg projekta", kazao je Corvino, te dodao.

"Platili smo ga 8 miliona eura kada je bio vrlo mlad i nije imao nikakvu klauzulu. Felie Melo imao je klauzulu od 8 miliona eura, dok je Frey imao 18 milona eura klauzulu. Stavljamo se u situaciju, gdje jedan dan, ne moramo brinuti o tim otkupnim klauzulama."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.