U FK Krupa stigla prva pojačanja za nastavak sezone
Krupu su do sada napustili Kenan Handžić i Ivan Crnov, a očekuje se da će biti još imena u rubrici odlasci. Također, očekuje se da Jelić i Mandić neće biti jedina pojačanja...

Dva nova imena u Krupi na Vrbasu

U FK Krupa stigla prva pojačanja za nastavak sezone

Iako je prvi dio sezone Premijer lige BiH završila na posljednjem mjestu tabele, Krupa se ne misli tek tako predati i pomiriti sa ispadanjem u niži rang fudbala u Bosni i Hercegovini.

Zbog toga su u Krupi na Vrbasu krenuli u potragu za pojačanjima za nastavak prvenstva i borbu za opstanak.

Krupa je tako danas angažovala dvojicu novih igrača i to Krešimira Jelića i Nikolu Mandića.

Krešimir Jelić je hrvatski internacionalac koji igra na poziciji štopera. Ovaj 24-godišnjak je većinu svoje karijer proveo u rodnoj Hrvatskoj (NK Neretva, Željezničar SB, Marsionia, NK Sesvete), dok je imao i epizodu u Norveškoj. Kada je u pitanju Nikola Mandić, riječ je o igraču koji igra na poziciji desnog bočnog.

FK Krupa sutra starta sa pripremama

FK Krupa će sa pripremama za drugi dio sezone startati sutra, u četvrtak 10. januara. Krupljane očekuje žestoka borba za opstanak s obzirom da se nalaze na posljednjem mjestu sa samo 15 osvojenih bodova.

Pretpostavlja se da će osim Mandića i Jelića u narednim periodu Krupu pojačati još neki igrači.

Krupu su do sada napustili Kenan Handžić i Ivan Crnov, a očekuje se da će biti još imena u rubrici odlasci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Probleme sa povredom ima defanzivac Vladimir Ilić koji će propustiti sami početak priprema.

FK Krupa će drugi dio sezone otvoriti domaćim susretom protiv Zvijezde 09.

Top Komentari

Metropoljac
Ispali
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi