U FK Mladost Kikači zabrinuti, ali poručuju: "Preživjeli smo i gore..."

Teren pod vodom

U FK Mladost Kikači zabrinuti, ali poručuju: "Preživjeli smo i gore..."

Edmir Škorić

Bh. niželigaš FK Mladost Kikači imaju ozbiljne probleme zbog obilnih padavina u posljednje vrijeme.

Trećeligaš iz Kikača kod Kalesije suočava se s problemima zbog natopljenog terena.

Tom Car Arena u Kikačima nalazi se pod vodom, o čemu je Mladost informisala javnost putem društvenih medija.

"Sreća u nesreći ako je ima, onda je to sigurno vijest da je teren ostao netaknut. Loše vijesti su da je teren pun mulja i da je vrlo moguće da se travnjak iz nova mijenaj, ako se ne bi sanirao...", objavila je Mladost uz priložene fotografije i na kraju ostavila ohrabrujuću poruku:

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"Preživjeli smo mnogo gore dane, preživjet ćemo i ovo ako Bog da. Nikad poraz samo lekcija".

Top Komentari

Chupy
23 godine kako je jebeni rat stao. A kod nas jos nisu rijeseni vodosnabdijevanje, rijecna korita, drenaze, kanalizacije, rasvjete itd itd Kako i da se rijese kad smo najmanja drzava na svijetu sa najvise administracije. Ja mislim da u javnom sektoru je toliko govana zaposleno, da imamo stanovnika ko Kina nekako bi ih uspjeli nahraniti. Dvije trecine budzeta oni sprze za svoje plate, putovanja, premije za "nerad i kradju itd itd"!
18 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi