U FK Sarajevo optimisti pred gostovanje na Pecari: Uspjeli smo se odmoriti

Dženis Ćosić o utakmici

U FK Sarajevo optimisti pred gostovanje na Pecari: Uspjeli smo se odmoriti

Midhat Šljivak

Aktuelni prvak BiH FK Sarajevo danas igra zaostali meč četvrtog kola Premijer lige protiv Širokog Brijega na Pecari.

Bordo tim pred ovaj duel ima ogromnih problema sa povredama, a susret je najavio pomoćni trener FK Sarajevo Dženis Ćosić.

On je istakao kako ekipu čeka veoma zahtjevna utakmica.

"Čeka nas teška i zahtjevna utakmica na Pecari. Oni, kao i mi imaju problema sa povredama. Što se tiče ekipe vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat, uspjeli smo se odmoriti i osvježiti. Atmosfera između igrača je pozitivna, što je jako važno kada je raspored ovako težak. Svaki igrač je do sada dokazao da je kvalitet i da može uspješno odgovoriti na zadatke koji mu se postave", rekao je Ćosić.

Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kovačević, Dizdarević, Salčin, Hodžić, Šabanović, Letić, Šerbečić, Šišić, Cruz, Hebibović, Kurdić, Guzina, Mustafić, Ahmetović, Handžić, Velkoski, Đokanović i Milanović.

Susret se igra od 18 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AnijakManjo
Kazu nama stimaju sudije? Ponovo sudija Kaljanac, navijac i bivsi igrac sarajva.
0 5
kvesinho
Susret se igra od 20h
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi