U FK Sloboda smatraju da su oštećeni u samom finišu meča

Kutak za sporni trenutak

U FK Sloboda smatraju da su oštećeni u samom finišu meča

M. Šljivak

FK Sloboda poražen je danas od NK Čelik na Tušnju.

Zeničani su slavili sa 0:1 golom Harisa Dilavera, a domaći su u finišu utakmice tražili od sudije meča da pokaže na bijelu tačku.

U jednom duelu igrač Slobode je pao na ivici kaznenog prostora. Domaći su smatrali da je kontakt ostvaren u kaznenom prostoru i vjeruju da su u ovoj situaciji oštećeni.

Međutim, njihovi protesti nisu uradili plodom. Sudija je pokazao na slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora, kojeg Sloboda nije iskoristila i ostalo je 0:1 za Čelik.

Ovako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Nije ih stid kakv su penal dobili prosli put....nek se poklope usima..volim te ČELIK
4 2
Dellta
ajd ne serite. bio sam na tusnju kad je sloboda dobila penal za nista i sve se desavalo 10 ak metara ispred. reakcija navijaca slobode je bio smjeh i priznanje da uopste nije bilo penala.al hajd sloboda pobjedi 1-0 i nikom nista. a sad zacepite i priznajte poraz. zivio Celik
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti