Trener FK Sloboda

Zlatan Nalić: Posjed lopte ne donosi bodove

M. Šljivak

Sloboda je novi domaći poraz doživjela od Čelika.

Ekipa Zlatana Nalića poražena je od Čelika sa 0:1, a nakon meča je strateg tuzlanskog tima rekao:

"Mislim da su pored gola još jednom šutnuli na gol. Imali smo 80 posto posjeda lopte, ali na posjed se ne odnose bodovi. Uveli smo sve dostupne napadače, pokušali smo da promijenimo tempo, ali nismo uspjeli da dođemo do gola"; rekao je Nalić.

Pauza će Slobodi dobro doći, ali Nalić  ne vjeruje da će se išta promijeniti u napadačkom dijelu igre.

"Nama pauza neće pomoći u postizanju golova. Uvijek imamo isti problem, treba nam čovjek koji zna zabiti gol", istakao je trener tuzlanskog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je u drugom dijelu ostala bez podrške Fukara koji su zbog bojkota odlučili da odu sa utakmice. Nalić nije vidio da su otišli.

"Nisam primijetio. Ja sam u utakmici sto odsto, ne pratim šta se dešava okolo", dodao je Nalić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
De ti vidi kada ima avion za Svedsku i fataj se noge
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije