U FK Velež sretni: Želimo startati pobjedom!

Rođeni će ugostiti Mladost

U FK Velež sretni: Želimo startati pobjedom!

S. Mlaćo

Danas je održan žrijeb parova za novu sezonu Premijer lige naše zemlje.

FK Velež će novu sezonu otvoriti domaćim susretom protiv Mladost Doboj Kakanj i sigurno da se na stadionu Rođeni očekuje pravi spektakl.

"Zadovoljni smo žrijebom. Nadam se da ćemo igrati zapaženu ulogu u Premijer. Što se tiče žrijeba, sa svima nam je igrati. Prvo kolo igramo kući i drago nam je zbog naših navijača. Nadam se da ćemo krenuti pobjedom", kazao je predstavnik FK Velež na današnjem žrijebu.

Već u drugom kolu veliki derbi sa Zrinjskim.

"Sada sam se pozdravio sa kolegama i nadam se da ćemo imati jedan dobar gradski derbi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
STARTAT CE TE VI BJEZANIJOM SA BIJELOG BRIJEGA HAHAHAHAAH
0 14
AmerZE1990
Joj kad se rodjeni oznacavaju mostarcem a 20 km od mostara hahaa u vrapcicima ni srednje skole nemaju da im nije zapadnog mostara nikad srednje nebi zavrsili nit bi vidjeli zgrade,ceste,semafora itd. Vrapcici posjeduju: Deponiju,Ambulantu,Osnovnu Skolu,prodavnicu ili trafilu a to oni jos zovu zadruga,zive od branja kadulje i cuvanje krava. E to su vrapcici i oni nesto imaju da kazu za tuzlu ili zenicu Hljeb te jebo nemaju srednje skole.
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi