U Fortuni očekuju opstanak u Premijer ligi

U Fortuni očekuju opstanak u Premijer ligi

Fortuna iz Živinica zauzima peto mjesto na tabeli Premijer ženske lige Bosne i Hercegovine sa 13 bodova (4 pobjede, 1 remi, 6 poraza, gol razlika 15:20).

Šef stručnog štaba Fortune Nermin Karić o rezultatima svog tima kaže:

„Možemo biti zadovoljni našim učinkom u Premijer ženskoj ligi ove sezone, jer konkurencija u ovom takmičenju je jaka. Možda smo mogli i više u nekim susretima, ali rezultati su otprilike u skladu sa našim očekivanjima. Cilj nam je opstanak u društvu najboljih i vjerujem da imamo kvalitet da to ostvarimo. Dobro smo radili u pripremama za proljetni dio prvenstva. Odigrali i kontrolne utakmice u Mostaru i Širokom Brijegu i bićemo spremni za nastavak takmičenja.“

Mirnesa Kurtić i Amina Mujanović sa po 4 gola su najefikasnije igračice ekipe. Albina Butković je postigla 3, a Vildana Hodžić, Jasmina Milkunić, Dženana Oštraković i Amra Žunić po 1 pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi