U GOŠK-u se žale na suđenje: Teško smo oštećeni

Poraženi na Tušnju

U GOŠK-u se žale na suđenje: Teško smo oštećeni

U NK GOŠK nisu baš najbolje prihvatili prošlosedmični poraz od Slobode.

Gabeljani su meču 10. kola Premijer lige BiH odigranom na Tušnju poraženi od Slobode rezultatom 2:0, a nakon utakmice imali su zamjerke na suđenje, zbog čega su se sada i oglasili saopštenjem za javnost.

Navedeno je kako je GOŠK teško oštećen na Tušnju, ali i da to nije prvi put u ovoj sezoni.

"U subotu je naša momčad nažalost, ne prvi put, teško oštećena u susretu protiv Slobode.
U jednoj situaciji u prvom poluvremenu, sudac utakmice ne svira potencijalni kazneni udarac u korist naše momčadi, iako su se i manje sumnjive situacije u ranijim utakmicama svirale na štetu GOŠK-a. Također, drugom golu domaće momčadi u tom je susretu i prethodilo zaleđe, koje nije signalizirano.

Sutra GOŠK igra utakmicu protiv Čelika, te se nadamo prijeko potrebnim bodovima, a nadamo se da se ovog puta neće događati greške na štetu naše momčadi", stoji u saopštenju GOŠK-a.

GOŠK u Premijer ligi trenutno zauzima pretposljednje mjesto sa šest osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

DamirT
Ko gubi ima pravo da se ljuti.Mosa bodaSlo
14 7
milivoje
istina živa
6 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi