U Gradačcu odahnuli: Susret Zvijezde i Igmana će se igrati

Uprava Zvijezde pronašla rješenje

U Gradačcu odahnuli: Susret Zvijezde i Igmana će se igrati

Edmir Škorić

Utakmica četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između Zvijezde i Igmana igrat će se u srijedu iako je u jednom trenutku to bilo upitno.

Zbog dugovanja Zvijezda je prije nekoliko dana izdala saopštenje i izrazila zabrinutost za svoju budućnost, naglasivši da je upitno i samo odigravanje prve utakmice četvrtfinala Kupa protiv Igmana u srijedu u Gradačcu.

"Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše navijače da smo uspjeli obezbijediti potrebna sredstva, čime su ostvareni svi potrebni preduslovi za odigravanje utakmice. Vjerujemo našim igračima i našem stručnom štabu, da će ekipa pružiti dobru igru i pokazati borbenost kakvom se zaslužuje dres Zvijezde. Vjerujemo u dobar rezultat", saopšteno je iz Zvijezde.

Duel Zvijezde i Igmana igra se u srijedu od 13 sati, a tekstualni prijenos imat ćete na portalu SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ovo će biti prva od dva duela federalnih prvoligaša, a ujedno je ovo historijska prilika za oba tima da zaigraju u polufinalu najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Igman dolazi sa sudijama i kriminalcem mirsom drljevicem
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi