Neredi na meču Slavija - Sarajevo

U haosu na stadionu u Lukavici napadnuti gostujući navijači

Fudbaleri Sarajeva su u jednoj jako teškoj utakmici, koja je odigrana na izuzetno terenu koji je više ličio na oranicu nego li na fudbalski travnjak, savladali Slaviju rezultatom 3:2. Pobjednika je odlučio gol Miloša Stojčeva u sudijskoj nadoknadi susreta koji je odigran u okviru 25. kola BH Telecom Premijer lige.

Pored trijumfa Bordo kuba kojim su se izabranici Dženana Uščuplića vratiti na vrh tabele, utakmicu su obilježili i neredi koji su izbili na centralnoj tribini stadiona u Lukavici. Na ovom dijelu stadiona bilo je i simpatizera FK Sarajevo, koji su očito napadnuti od strane domaće publike, nakon čega su i najvatreniji navijači Slavije sa svoje matične tribine potrčali kako bi se obračunali s fanovima gostiju koji nisu nosili nikakva obilježja, a u čijem su društvu bili i neki od fudbalera tima s Koševa.

Neredi su potrajali minut - dva dok policija nije intervenisala, a na kraju su gostujući navijači odvedeni sa stadiona u pratnji policije.

Pogledajte kako je izgledao cijeli haos na centralnoj tribini stadiona Slavije iz 66. minute utakmice zbog kojeg je susret prekinut na 20 minuta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.