U Herthi najavili veliki transfer: Ronaldo dolazi nama

Visoka razina duhovitosti

U Herthi najavili veliki transfer: Ronaldo dolazi nama

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo potpisao je ugovor s Real Madridom do 2021. godine.

Nakon što je potpisao novi ugovor s Kraljevima, Ronaldo je naglasio da mu je to pretposljednji ugovor u karijeri, čime se jasno bliži kraj njegove bogate karijere.

Moglo bi to značiti da će Ronaldo 2021. godine, nakon što mu istekne ugovor s Realom, promijeniti sredinu i odigrati jednu ili dvije oproštajne sezone. Vjerovatno će bogati Arapi ili Kinezi nuditi velike količine novca za malo njegovog prisustva, ali senzaciju najavljuje - Hertha!

Tim iz Berlina je na Twitteru objavio sljedeću poruku: "Ronaldo kaže da mu je ovo pretposljednji ugovor? Njegov posljednji ugovor potpisat će s nama".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njemački klub, čiji je član i naš reprezentativac Vedad Ibišević, jasno samo se našalio, no nikad se ne zna, a Nijemcima u posljednje vrijeme ne manjka kvalitetne duhovitosti na društvenim mrežama. Slične poruke ostavljaji i drugi bundesligaši na Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi