Fajić potpisao

Iskusni napadač pronašao novi angažman

Fajić potpisao

S. Mlaćo
Sada već bivši napadač Jedinstva iz Bihaća Nusmir Fajić pronašao je novi klub.

Nakon nesporazuma sa Upravom Jedinstva poslije kojeg je otvoreno kazao da je prevaren od čelnika kluba, Fajić nije nastupao za tim iz Bihaća.

Sada je ipak pronašao novi klub, a radi se o Bjelovaru, članu 3. HNL.

“Uložili smo jako puno novaca u momčad i stvarno smo doveli kvalitetne igrače.. Nusmir Fajić je igrao Ligu prvaka s Mariborom, a i bio je i prvi strijelac BiH. On je vrhunski napadač za kojeg vjerujem da će nam puno bodova osigurati. Očekujemo i vjerujemo da ćemo osvojiti jedno od prva dva mjesta u ovoj sezoni jer želimo igrati u višem rangu, rekao je predsjednik Bjelovara Marko Ćurić.

Fajić je kratko kazao da će dati sve od sebe da klub ostvari što bolje rezultate.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U našoj zemlji Fajić je nastupao i za Velež, Krupu, Travnik, Rudar Prijedor, NK Vitez..., a okušao se i u Sloveniji, Bjelorusiji, Kini, Rumuniji...

U Sloveniji je sa Mariborom osvojio tri titule prvaka, a bio je prvi strijelac Prve lige FBiH u dresu FK Velež u sezoni 2018/19.

Top Komentari

sportskenovosti
Da si ostao u Velež sad bi bio BEG Ovako samo glava ostade velika...
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi