Bakljada Fukara na Tušnju

"U inat svima..."

13

Komentari (13)

ratip irats
I Čestitam 100-ti rođendan...
ratip irats
Neke stvari od ovih mlađih navijaca ne kontam nikako, pogotovo ovo sa bacanjem baklji u teren...
Dino_2000
@ratip irats Prije svega hvala ti na pozitivnom komentaru.Bio sam na sjeveru,dok su momci pripremali koreografiju neko je bacio u teren,cujem da su i neki migranti tu bili i da je neko od njih ubacio u teren. I tek onda problem,uletise specijalci, jbg nije svejedno idu i udaraju palicama,omladina se razbjeza,tako.da.nije islo sve po planu.Pozdrav Sarajevu i abd dupla kruna.
adaStolac
Ovo obiljezavanje je ispalo totalni promasaj. Evo sam iz hercegovine ovo ocekivao, nije mi jasno kako to nisu uvidili u tuzli
Dino_2000
I tacno smo gori od siptara,ne moze nam niko nista.
tersTuzlanka
a gospodin "najveci navijac Slobode" nije otisao na utakmicu????
Dino_2000
@tersTuzlanka Jesam draga moja sugradjanko,mogao sam samo na Gradini zavrsiti da ne dodjem.Nisam ja kokuz da imam samo kod kuce internet.Hvala ti sto si me se sjetila.
nermin07
Bar danas internet nije neki luksuz i svako od nas zna da ga ga imas i van kuce, al brate dragi odes na utakmicu voljenog kluba i ulazis na portale kako bi komentarisao.. svaka ti cast sugradjanine??
Bhf
Nije on ulazio na portal da komentarise vec da provjeri koji je rezultat.
Dino_2000
@nermin07 Ti si mi nepoznat.Vidi ja ovde imam vise neprijatelja zato sto svim.srcem. branim Slobodu i Tuzlu. Vjerovatno nisi u toku.Vidis kako oni prate svaki moj korak.Hej zamisli da ja.nisam otisao na ovaj jubilej,samo mrtav. Jedini koji mi se pridruzi lik je Tz075.
Dino_2000
@Bhf Da se bi yebati a da ti ne udje.Je si li prvi zapoceo.Nemoj kasnije ko onaj podrinac007 divljati.Ja vama seljacima.uvijek nadjem zicu.
Bhf
Popusis ti malo seljacima.Nepalim se ja na to.Mali si ti tizlacic.
Dino_2000
@Bhf Gdje moj pratilac,vidim ne mozes da spavas pa u gluho doba saljes komentare.Ja sam tvoja nocna mora, iz tebe cu da istjeram zlo a da ti uceram dobro.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.