U kojeg igrača je Mourinho "silno zaljubljen"?

Naprosto ga obožava

U kojeg igrača je Mourinho "silno zaljubljen"?

E. Škorić

Nedavno je trener Real Madrida Zinedine Zidane kazao da je naprosto zaljubljen u Kyliana Mbappea, napadača PSG-a, ali i Jose Mourinho ima jednog kojeg obožava.

Za razliku od Zidanea, Jose Mourinho je omiljenog igrača pronašao u vlastitoj momčadi.

"Želim da čestitam Sonu na trećoj uzastopnoj nagradi za igrača godine u Aziji. Silno sam zaljubljen u tog igrača", poručio je Mourinho.

"Zamislite koliko ga tek vole oni koji su ovdje s njim četiri ili pet godina. Fantastičan je momak", dodao je Portugalac.

Upravo će Son biti jedan od ključnih igrača u Mourinhovom Tottenhamu, a to je pokazao i partijama u prve tri utakmice Spursa po dolasku portugalskog trenera na klupu.

Jose je do sada sve mečeve na klupi Tottenhama slavio, ali sutra ga čeka pravi ispit - gostovanje kod bivšeg kluba Manchester Uniteda.

I o tome je Mourinho govorio na press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"United je zatvoreno poglavlje za mene. Otišao sam iz kluba i trebalo mi je vremena da shvatim sve šta se desilo. Spremio sam se za novi izazov, iskreno United je sada u mojoj knjizi historije. Za vas je kao da sam napustio United juče, ali nije tako, skoro je godinu dana prošlo. Ja sam u Tottenhamu, ako pričamo o Unitedu hajde da pričamo o Unitedu kao o protivniku".

Susret Manchester United - Tottenham na rasporedu je sutra od 20.30 sati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi