U kojem sportu Salihamidžić uživa u penzionerskim danima?

Bivši bh. reprezentativac

U kojem sportu Salihamidžić uživa u penzionerskim danima?

  Nekadašnji bh. reprezentativac Hasan Salihamidžić (40) u penzionerskim danima uživa u golfu. 

Salihamidžić se od profesionalnog fudbala oprostio 2012. godine, a danas kada je u mirovini aktivno se bavi golfom i redovan je učesnik prestižnih turnira. 

Na jednom takvom Salihamidžić će nastupiti krajem mjeseca u Abu Dhabiju, gdje će se okupiti fudbalska krema koja u penzionerskim danima uživa u golfu. Niz nekada sjajnih fudbalera danas su uspješni golferi, a predvodi ih legendarni Peter Schmeichel koji je svojevremeno branio za Manchester United. 

"Čast mi je što ću predvoditi tim slavnih na turniru u Abu Dhabiju. Imena koja imamo u ekipi mogu biti dostojan izazov profesionalcima. Ovo je prestižan događaj i radujem se što ću učestvovati", izjavio je Schmeichel.

Osim Salihamidžića, Schmeichelu u Abu Dhabiju će se još priključiti Ruud Gullit, Gabriel Batistuta, Ronald de Boer,  Roberto di Matteo i Dwight Yorke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi