U Koldingu žale za Toromanovićem

Teška povreda našeg pivota

U Koldingu žale za Toromanovićem

A. Beganović

Nakon što je u susretu sa Rumunijom povrijedio koljena, Muhamed Toromanović, na duži period biće odsutan sa parketa, a trener Koldinga Flemming Pedersen za tamošnje medije je izjavio da će im naš reprezentativac jako nedostajati.

"Povreda Toromanovića sve nas u klubu jako je pogodila. Radi se o izvrsnom igraču i siguno je da će nam u nastavku sezone jako nedostajati, rekao je Pedersen za danske medije i dodao:

"Svi u klubu svjesni smo praznine koja je nastala njegovom povredom. Nekada nije bio u prvoj momčadi, ali vjerujte mi da je bio jako važan faktor u našoj igri, kako u odbrani, tako i u napadu."

Podsjetimo, Toromanović je povrijeđen na kvalifikacionom susretu naše reprezentacije sa Rumunijom. Stradali su mu ligamenti koljena i meniskus, a prve prognoze govore da ga na parketu neće biti od 9 do 12 mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti