U Kozari optimizam pred gostovanje Slaviji

Trivunović vjeruje u svoje izabranike

U Kozari optimizam pred gostovanje Slaviji

Samir Mlaćo

Ove subote na rasporedu je 5. kolo 1. lige Republike Srpske. Fudbaleri Kozare će put Istočnog Sarajeva gdje će ih dočekati ekipa Slavije, trenutno trećeplasirana ekipa prvenstva.

"Cijenimo i dobro poznajemo našeg protivnika i sigurno nas čeka teška utakmica", kaže šef stručnog štaba FK Kozara Vule Trivunović, te dodaje.

"Najvažnije je da ne ponovimo greške iz prethodne utakmice, a mislim da smo tu školu sad prošli i da će moji igrači na pravi način odgovoriti na novi izazov pred njima, te dati sve ood sebe da u Istočnom Sarajevu odigramo dobru utakmicu i ostvarimo što povoljniji rezultat po nas".

Svi igrači tim iz Gradiške su u kombinaciji za sastav, osim Kondića koji pauzira zbog kartona. Utakmica između Slavije i Kozare igra se sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi