Trivunović pred Modriču: Neće nas zavarati njihov položaj na tabeli

Trener Kozare iz Gradiške

Trivunović pred Modriču: Neće nas zavarati njihov položaj na tabeli

Ekipa Kozare iz Gradiške odlično je otvorila novu sezonu u 1. ligi Republike Srpske.

Nakon tri odigrana kola Kozara predvođena Vuletom Trivunovićem nalazi se u vrhu tabele sa sedam osvojenih bodova, a novi ispit crveno-bijeli će imati sutra protiv Alfa Modriče.

Svjestan je Trivunović da se Modričani ne smiju podcijeniti.

"Sutra nas očekuje veoma teška utakmica. Dobro poznajemo protivnika, koji zasad nije zabilježio rezultat koji se od njih očekuje, a stigao je i novi trener koji će svakako probati izazvati pozitivni šok u ekipi", kaže Trivunović, pa dodaje:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Na nama je da ih ozbiljno shvatimo, njihov položaj na tabeli nas neće zavarati. Moramo odigrati kvalitetnu utakmicu i uz podršku domaće publike zabilježiti rezultat koji nam odgovara. Time bismo povećali bodovni saldo i u nastavak prvenstva ušli rasterećenije."

Duel između Kozare i Alfa Modriče igra se sutra u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi