U Krupi se nadaju osvajanju tri boda protiv Viteza
Foto: FK Krupa

Starčević optimističan

U Krupi se nadaju osvajanju tri boda protiv Viteza

Fudbaleri Krupe u subotu igraju treću zaredom utakmicu na domaćem terenu, protivnik će im biti NK Vitez. 

Povodom utakmice, koja će biti odigrana u okviru 13. kola BHT Premijer lige BiH, ispred FK Krupa medijima su se obratili šef stručnog štaba Slobodan Starčević i igrač Stefan Savić.

“Čeka nas treća utakmicu u nizu na domaćem terenu, u prve dvije gdje smo smatrali da treba da osvajamo bodove nismo bili na nivou. Nadam se da je pobjeda protiv Borca u Kupu BiH podigla nivo samopouzdanja i da ćemo jednoj kvalitetnoj iskusnoj ekipi Viteza izaći sa dodatnom energijom i kvalitetom koja nam može opravdati ulogu favorita i da kroz takav pristup igre dodjemo do pobjede”, istakao je Starčević.

Stefan Savić se takođe nada osvajanju tri nova boda Krupe.

 “Očekuje nas teška borba, disciplinovana ekipa nam dolazi u goste. Naš je cilj plasman u prvih šest i nadam se da ćemo osvojiti tri boda i ostavariti taj cilj."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Krupe i Viteza igra se u 13:30 sati na stadionu u Krupi na Vrbasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi