U Krupu stiže iskusni defanzivac?

Traže se pojačanja

U Krupu stiže iskusni defanzivac?

Čelnici Krupe u potrazi su pojačanjima.

Ovaj klub se nakon jedne godine vraća u premijerligaško društvo i s tim u vezi nastoji se što bolje pojačati, a na listi želja trenera Zorana Marića nalazi se nekoliko imena.

Nakon što smo pisali o interesovanju Krupe za napadača Anela Husića, sada se spominje da bi redove novog premijerligaša mogao pojačati centralni bek Miloš Karišik.

U pitanju je 31-godišnji fudbaler koji je već ranije imao priliku da igra za Krupu, a kroz karijeru je još nosio dresove Slovan Libereca, Javora, Smedereva, Teleoptika i pančevačkog Dinama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od novih imena u Krupu su dosad došli Dejan Glišić i mladi golman Tarik Abdulahović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi