U La Ligi velikani nikada lošiji: Novi kiks Atletica

Girona "otkinula" bod

U La Ligi velikani nikada lošiji: Novi kiks Atletica

Fudbaleri Atletico Madrida danas su napravili novi kiks u La Ligi.

Iako u Ligi šampiona igraju vrlo dobro, fudbaleri Diega Simeonea u La Ligi izgledaju potpuno drugačije i muče se skoro na svakom meču, pa je tako bilo i danas protiv Girone s kojom su odigrali samo 1:1 u gostima.

Domaći su poveli sa 1:0 u 45. minuti i to preko Stuanija koji je pogodio sa penala. Atletico je u nastavku meča učinio sve kako bi preokrenuo rezultat, a na kraju je uspio da dođe samo do jednog boda i to autogolom Ramalha iz 82. minute.

Uprkos novom kiksu Atletico je još uvijek u samom vrhu sa bodom manje od vodeće Seville, ali i utakmicom više. S druge strane, Girona je na 6. poziciji sa četiri boda manje od današnjeg rivala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi