U Laktašima žale za propuštenim
Trener Laktaša Milan Milanović

U Laktašima žale za propuštenim

Fudbaleri Laktaša nisu uspjeli da savladaju Modriča Maksimu u susretu 3. kola Premijer fudbalske lige BiH. Završilo je neriješeno, 1:1.

“Imali smo terensku inicijativu tokom prvog poluvremena, napadali i stvarali prilike, ali jedan trenutak nepažnje i Modriča je uspjela postici gol. Ipak, ovaj remi ne mora mnogo značiti jer očekujem da zaigramo bolje kako sezona bude odmicala”, kazao je trener Laktaša Milan Milanović.

“Svakako da žalimo za propuštenim prilikama. Moraćemo dobro da analiziramo meč jer očigledno da imamo kvalitet. Potrudićemo se da u narednim tuakmicama ispravimo propušteno”, dodao je Milanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.