U Liverpoolu ništa novo: Sturridge ponovo povrijeđen

Nevjerovatan peh

U Liverpoolu ništa novo: Sturridge ponovo povrijeđen

Endin Čaušević, foto: EPA

Engleski napadač Daniel Sturridge još jednom je dokazao da je pravi peh što se tiče povreda.

Sturridge se prije dva mjeseca vratio na travnjak, te je uspio da postigne nekoliko golova iako ima veoma malu minutažu u Liverpoolu. Međutim, engleski napadač uspio je da se povrijedi iako od početka decembra nije odigrao ni minute.

Ovaj napadač je prvo propustio nekoliko utakmica zbog bolest, a nakon što je ozdravio stigao je novi peh. Sturridge se povrijedio na jednom od treninga i još uvijek nije sigurno kada će se vratiti na travnjak.

"Nisam siguran šta se dešava, ali znamo da neko vrijeme neće moći igrati. Prvo je bio bolestan, a sada se pojavio i problem s povredom mišića. To nije teška povreda, ali došla je u nezgodno vrijeme kada imamo dosta utakmica", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi