U Maccabiju zabrinuti informacijama iz Sarajeva
FOTO - EPA

Šest igrača Željezničara pozitivno na korona virus

U Maccabiju zabrinuti informacijama iz Sarajeva

A. Beganović

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da je čak šest fudbalera Željezničara pozitivno na korona virus.

Dan prije polaska u Izrael gdje će u okviru Evropa lige odmjeriti snage sa Maccabi Haiffom, fudbaleri Željezničaru su po UEFA protokolu izvršili testiranje na korona virus.

Nekoliko sati kasnije kada su testovi analizirani utvrđeno je da je šest fudbalera Željezničara pozitivno (Irfan Fejzić, Frane Ikić, Damir Sadiković, Mustafa Mujezinović, Ermin Zec i Samir Bekrić) pa su Plavi u Izrael otputovali znantno oslabljeni.

Informaciju o pozitivnim fudbalerima prenijeli su i izraelski mediji, a jedan od njih sport.5.co.il ističe da su fudbaleri Maccabija zaprepašteni informacija ma iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Navodno, među igračima izraelske ekipe vlada zabrinutost jer kako navodi sport5.co.il testovi su trenutno istiniti, no u isto vrijeme je poznato i da virus ima period inkubacije u tijelu prije pojave simptoma.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Quartararo20
Ako ih ne mozes dobiti onda ih zarazi :) treba nasem nekom igracu reci da kaslje citavu tekmu jer tako mu nece prilaziti
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti