U Meksiku ukraden pehar Evropske lige

Policija ekspresno reagovala

U Meksiku ukraden pehar Evropske lige

E. Čaušević

Trofej Evropske lige nalazi se na svjetskoj turneji prije finalne utakmice ovog takmičenja koja se igra narednog mjeseca.

Baš kao što je to slučaju u Ligi prvaka tako i pehar Evropske lige ide na svjetsku turneju prilikom koje ljubitelji fudbala iz mnogih zemalja svijeta imaju priliku da uživo vide pehar, te da se slikaju s njim.

Pehar je prije nekoliko dana stigao u Meksiko gdje je trebao biti predstavljen javnosti, ali to se nije desilo jer je bio ukraden. Naime, ljudi koji su zadženi za pehar su prijavili napad na vozilo prilikom čega je pehar ukraden.

Međutim, meksička policija je ekspresno reagovala i uspjela je naći ukradeni pehar. Oni su poručili da je isti sada u sigurnim rukama, ali nisu željeli otkriti nikakve detalje o pljački koja se desila prije nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi