"U mojoj četvrti Terry bi ostao bez nogu"

Tevez za engleske medije:

"U mojoj četvrti Terry bi ostao bez nogu"

Adnan Beganović

Argentinski reprezentativac i igrač Manchester Cityja, Carlos Tevez, za engleske medije je izjavio da bi u njegovoj četvrti u Argentini, John Terry, zbog preljubničke afere ostao u najmanju ruku bez nogu.

"Komplicirano je reći bilo što o onome što je Terry učinio Bridgeu. Mislim da se takvo što ne smije raditi sa ženom drugog igrača. To je jednostavno pogrešno", rekao je Tevez za engleske medije te dodao:

"Prema mojem mišljenju, Terry zbog onog što je učinio Bridgeu nema morala. U mojoj četvrti, da ste takvo što napravili, ostali biste bez nogu, ili čak ne biste preživjeli."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.