U Monacu pokupili sve moguće nagrade

Mbappe, Jardim, Subašić...

U Monacu pokupili sve moguće nagrade

E. Škorić

Monaco je blizu osvajanja naslova u Francuskoj poslije dugo vremena, a igre njegovih igrača nisu nezapažene.

Osim što im cijena vrtoglavo iz dana u dan raste, igrači Monaca također su na meti mnogih timova, ali i dobivaju nagrade za svoja 'djela'. 

Hrvatski golman Danijel Subašić brani sezonu iz snova, pa je kao nagrada došlo priznanje da je najbolji golman u tamošnjoj Ligi 1.  

On je tek treći stranac koji je proglašen najboljim golmanom u Francukoj, a za najbolju mladu nadu proglašen je Kylan Mbappe, ubojiti napadač tima iz Kneževine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Jardim, trener Monaca, dobio je nagradu za najboljeg trenera u Francuskoj. Tako Monaco slavi svoje uspjehe, te mu jako malo nedostaje da bude prvak. Vrijedi istaći i njihov plasman u polufinale Lige prvaka, ali je Juventus ipak bio prejak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi