"U Mostaru očekujemo pobjedu, izvukli smo pouke iz zadnjeg duela"

Željo u Međugorju do duela sa Zrinjskim

"U Mostaru očekujemo pobjedu, izvukli smo pouke iz zadnjeg duela"

S. Mlaćo, foto: A. Berbić

Novi derbi između Zrinjskog i Željezničara igra se u subotu Pod Bijelim Brijegom. Plavi su se ponovo vratili na prvo mjesto, tačnije pobjedom nad Krupom iskoristili kiks Zrinjskog protiv Radnika. 

Razlika između ova dva tima je samo dva boda, pa je očekivati veoma neizvjestan meč koji bi mogao mnogo toga odlučiti kada je u pitanju nastavak sezone.

Ekspedicija FK Željezničar jutros je krenula put Međugorje, gdje će po nepisanom pravilu dočekati duel sa Plemićima, a medijima su se jutros obratili šef struke Admir Adžem i prvotimac Haris Hajdarević.

"Još jedan istinski derbi. Mi smo se pripremali cijelu sedmicu i nadamo se boljoj igri nego u prošloj utakmici sa Zrinjskim. Nadam se da smo izvukli pouke i da ćemo ostati na prvom mjestu, što bi nam puno značilo. Radili smo analizu zadnje utakmice, nepoznanica nema, znamo jedni o drugima sve. Očekujem našu pobjedu, svi igrači osim Šabanadžovića su u konkurenciji", kazao je Adžem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znamo šta nas čeka od ekipe Zrinjskog, igrali smo nedavno i izvukli pouke. Znamo da nas čeka teška utakmica, mi želimo ostati na prvom mjestu i poslije ove utakmice", jasan je bio mladi vezista Hajdarević.

Meč u Mostaru igra se sutra sa početkom od 15 sati. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti