Željezničar kompletan putuje u Međugorje

Lider ide u goste Zrinjskom

Željezničar kompletan putuje u Međugorje

Željezničar će u 2. kolu Lige za prvaka gostovati Zrinjskom u Mostaru, a taj meč je okarakterisan kao jedan od najvažnijih u Premijer ligi do kraja sezone.

U taboru Plavih sa Grbavice vlada dobro raspoloženje. Ekipa je u mini-seriji od dvije pobjede zahvaljujući kojim je ponovo izbila na čelo tabele, ali sada ima dva boda prednosti u odnosu na Zrinjski.

Željo je danas na glavnom terenu Grbavice odradio posljednji trening pred put u Hercegovinu. Dobra stvar za Adžema je to što nema suspendovanih, ali ni povrijeđenih igrača.

Jedini fudbaler koji je propustio današnji trening je Anel Šabanadžović, koji je trenutno sa U-19 reprezentacijom Bosne i Hercegovine s kojom će od 19. do 28. marta igrati Elitni krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar će sutra ujutru otputovati u Međugorje, svoju stalnu bazu u kojoj će boraviti i trenirati do utakmice protiv Zrinjskog koja se igra u subotu s početkom u 15 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti