U napadu Iaquinta i Džeko?

Talijanski mediji "izbacili" mogući sastav Juventusa

U napadu Iaquinta i Džeko?

Adnan Beganović

Talijanski mediji tvrde da su menadžer Liverpoola Rafa Benitez i Juventus postigli dogovor i da je ostalo samo da se španjolski stručnjak dogovri sa Liverpoolom oko odlaska.

Navodno je Benitez od Liverpoola tražio da ga oslobodi obaveza, no čelni ljudi engleskog kluba to ne žele i prijete da će ako ode bez dogovora moarti plati "penala" u iznosu od 16 miliona eura.

Međutim, talijanski mediji su uvjereni da će novi trener Stare dame biti Rafa Benitez te su i izbacili mogući sastav Juventusa za narednu sezonu u kojem se nalazi i naš reprezentativac Edin Džeko.

Mogući sastav Juventusa od naredne sezone:

Buffon
Caceres, Kjaer, Chiellini, Molinaro
Mascherano, Sissoko, Kuyt, Marchisio
Iaquinta, Džeko

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.