U narednom periodu nastavak pregovora sa Husrefom Musemićem

Danas održan prvi sastanak čelnika kluba i trenera FK Sarajevo

U narednom periodu nastavak pregovora sa Husrefom Musemićem

Husref Musemić je ekipu FK Sarajevo vodio do historijske duple krune, ali njegov ugovor sa klubom sa Koševa ističe 30. juna ove godine.

Još uvijek nije poznato da li će Musemić i u novoj sezoni biti na klupi Sarajeva, ali su pregovori o mogućem nastavku saradnje u toku.

Kako poručuju iz Sarajeva pregovori o produženju saradnje počeli s nakon zadnje premijerligaške utakmice, a danas je održan i prvi sastanak na kojem su prisustvovali Musemić, generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić, predsjednik UO Senad Jahić i koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić.

"Mislim da imamo iste poglede. Mene je interesovalo u kojem pravcu ide FK Sarajevo, jer najteže je ostati tu gdje jesi i biti bolji. Čelni ljudi kluba su istog mišljenja s tim da sada čekaju odgovor investitora, odnosno da vide šta on želi, te naravno kakav će budžet biti", rekao je Musemić danas za SportSport.ba, pa dodao:

"Što se tiče nas u Sarajevu na istoj smo talasnoj dužini. Sarajevo treba da se dodatno organizuje, a sa investitorom je tek počela saradnja i znate kako to ide. Trebalo je malo vremena i oko komunikacije, te ostalih stvari".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Sarajeva su nakon prvog sastanka poručili da je u narednom periodu planiran nastavak pregovora, te da će o svim dogovorenim aktivnostima javnost biti blagovremeno informisana.

"Iza nas je historijska sezona i svi smo ponosni na ostvareni uspjeh. Tokom sezone fokus je bio na sportskim rezultatima, a sada nakon završetka takmičenja, bavimo se logistikom. Kao što je najavljeno, današnjim sastankom započeli smo pregovore o produženju ugovora šefa stručnog štaba Husrefa Musemića, a što se tiče dugoročne strategije FK Sarajevo ona će i u narednom periodu biti zasnovana na afirmaciji igrača iz Omladinskog pogona", izjavio je danas za klupski sajt Emir Hadžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljoze01
Trazi i husrefova guzica više para... valjda ima vijetnamac
0 3
VelaHavle
Nemojte se zajebavati oko Husrefa, svi cete da letite ode li Hus !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi