Rifet Kapić završio epizodu na Koševu: Putevi nam se razilaze, nadam se povratku jednog dana...

Vezista napustio FK Sarajevo

Rifet Kapić završio epizodu na Koševu: Putevi nam se razilaze, nadam se povratku jednog dana...

S. Mlaćo

Rifet Kapić u narednoj sezoni neće nositi dres Sarajeva. Naime, Kapić je na Koševo stigao na zimu iz Grasshopersa na posudbu, no sada je završio svoju epizodu na Koševu.

Osvojio je duplu krunu, a sada putem zvanične facebook stranice potvrdio odlazak.

"Dragi moj klube,

Nikada nisam bio od nekih velikih riječi, pošto riječi često nisu uopće potrebne da bi se iskazala ljubav ili poštovanje prema nečemu ili nekome. Bitnija su djela. Sve što mogu reći je da osjećam ponos i čast. Ponos što sam nosio tvoj dres i čast što sam tvoj grb predstavljao.

Nažalost zbog poslovnih obaveza nam se putevi razilaze, ali imaš svoje mjesto u mom srcu, i nadam se da ću se jednog dana opet vratiti. Klub uvijek mora bit iznad svakog pojedinca bez obzira na ime i prezime.

Nikada nismo gubili vjeru u sebe, znali smo da smo bolji od njih, to pokazali i osvojili duplu krunu. Za mene je ovo najljepši mogući oproštaj od svog kluba koji sam mogao imati.

Bila mi je želja igrati zadnju utakmicu na Koševu, pomoći saigračima da osvojimo titulu, a tek kada spakujem kofere mislim da ću biti svjestan svega što smo postigli.

Ja ću navijati za Sarajevo, pratiti utakmice i od srca im želim da dođu u Evropi što dalje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hvala svim trenerima, saigračima, najboljim navijačima, simpatizerima, svim klupskim radnicima!", napisao je Kapić.

Za Sarajevo je upisao 18 utakmica, te dodao dva pogotka i četiri asistencije. Oba pogotka je postigao u Kupu naše zemlje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Sretno u Padebornu Riki...
12 0
ratip irats
Hvala i Sretno igracu Bundes lige...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi