U nedjelju turnir "Horde Zla", poznat raspored utakmica

Malonogometni turnir

U nedjelju turnir "Horde Zla", poznat raspored utakmica

Edmir Škorić

U nedjelju je na rasporedu šesto izdanje internacionalnog malonogometnog turnira "Horde Zla" u organizaciji Udruženja navijača FK Sarajevo.

Turnir je jednodnevnog karaktera, a tokom sedmice održan je žrijeb parova i konačan raspored. 

Organizatori turnira ističu kako se on igra u čast onih koji više nisu s nama, pa će zbog toga prikupljena sredstva biti utrošena u humanitarne svrhe. 

Osim fudbalskih utakmica, na turniru će biti organizovana i akcija doniranja krvi, kju UNFKS realizuje sa Zavodom za transfuzijsku medicne FBiH.

Spomenimo i to da će se prije finalne utakmice, sa početkom u 17.30 sati odigrati revijalna utakmica navijača protiv veterana FK Sarajevo, koje će predvoditi: Hodžić, Smiječanin, Turković, Obuća, Suljagić, Uščuplić Dženan, Uščuplić Ervin, Ferhatović, Naser, Hasančić, Ćimić, Ihtijarević, Koljenović, Karadža, Zukić, Terzić, Mahmutović, Smajo, Duro, Fazlagić...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti