"U N/FSBiH nema mjesta za progres"

Sad već bivši predsjednik Takmičarske komisije tvrdi

"U N/FSBiH nema mjesta za progres"

Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine smijenio je na današnjoj sjednici Takmičarsku i Sudijsku komisiju.

Čelnici bh. Saveza bili su nezadovoljni radom ove dvije komisije, te je donesena odluka o njihovoj smjeni.

"Pozdravljam ovu odluku", kaže ironično na početku razgovora za SportSport.ba sad već smijenjeni predsjednik Takmičarske komisije Izudin Ibrahimkadić.

"Neko je na neki način morao pokriti sve što se dešavalo u bh. fudbalu u posljednje vrijeme. Ja za sebe mogu reći da sam mnogo toga napravio dok sam bio predsjednik Takmičarske komisije. Osjetan je pomak u svim segmentima, pogotovo u broju pobjeda gostiju u Premijer ligi", kaže Ibrahimkadić.

"Osjećam se rasterećeno nakon ovakve odluke IO N/FSBiH. Kao čovjeku mi je laknulo, jer više zaista nemam snage da se borim sa svim ovim. Zaista smatram da oni koji hoće progres nemaju mjesta u Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine", zaključio je u Ibrahimkadić u razgovoru za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.