U novom članu Druge lige Sjever razočarani: Sramota, nek vam je čast!

Poraženi sa dva jedanesterca

U novom članu Druge lige Sjever razočarani: Sramota, nek vam je čast!

S. Mlaćo

U okviru 4. kola Druge lige Sjever FK Gornji Rahić poražen je na gostovanju kod Dinama iz Donje Mahale 2:1.

Gosti su poveli golom Eldina Mehmedovića, ali onda dva pogotka domaćina i potpuni preokret. Zanimljivo, oba sa 11 metara.

Oba puta je pogodio Josip Maskaljević.

Gosti su razočarani. Sve su nazvali sramotom, smatrajući da su žestoko oštećeni. Pravdu na ovom meču su dijelili Hajrudin Fazlić iz Gradačca sa pomoćnicima Arminom Gibićem (Gradačac) i Dževadom Zukićem (Srebrenik).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"KRAJ U MAHALI!
SRAMOTA! NEK VAM JE NA ČAST!
U Donjoj Mahali pojavio se sindrom kantonalnih liga u glavnoj režiji glavnog sudije i prvog pomoćnika", stoji između ostalog u objavi na zvaničnoj stranici FK Gornji Rahić.

Top Komentari

Tuzlasjever
Najsmrdljivij klub u cijeloj drzavi. Igrao sam pprotiv njih preko 10 puta na ovom stadionu i svaki put su placali sudije da prave ovakve stvari. Odvratni su domacini jedno veliko ****o od ekipe i ljudi oko ovog smrdljivog mjesta.
0 0
Usamljeni Hashishar
Čuj krade se kod nas u fudbalu? Baš čudno! Ja sam mislio do 21. godine svog života da je namještanje u fudbalu najnormalnija stvar.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi