U Novom Pazaru poručuju: "Istina za Vedrana"

Navijačka solidarnost

U Novom Pazaru poručuju: "Istina za Vedrana"

Edmir Škorić

Novi Pazar je u savladao Jagodinu sa 3:0 u sedmom kolu Jelen Superlige Srbije, a domaći navijači sjetili su se ubijenog navijača Sarajeva Vedrana Puljića.

Novopazarci su lagano došli do nova tri boda, a sjajnu su podršku imali sa tribina i ovaj put. 

Osim što su pripadnici sandžačke Torcide navijali za svoj tim tijekom 90 minuta, sjetili su se i Vedrana Puljića, koji je ubijen 4. oktobra 2009. godine u Širokom Brijegu.

Vedran nas je tog nesretnog, kobnog 4. oktobra 2009. godine zauvijek napustio, a njegov ubojica nikada nije kažnjen. Ako ništa, ostaje nam da Vedrana nikada ne zaboravimo, pa zbog toga treba čestitati Novopazarcima na transparentu kojeg su postavili, a na kojem je pisalo: "Istina za Vedrana".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.