U Olimpicu očekuju pobjedu

Vedran Ješe optimističan uoči gostovanja Zrinjskog

U Olimpicu očekuju pobjedu

Ekipa Olimpica sutra u Sarajevu dočekuje mostarski Zrinjski u susretu devetog kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Nakon poraza u gradskom derbiju prošlo kolo protiv Sarajeva (1:3), u Olimpicu žele popraviti bodovni saldo u meču protiv mostarskih Plemića.

"Naš je cilj u utakmici sa Zrinjskim jasan. Igra nam samo pobjeda. Pretrpili smo poraz u prošlom kolu protiv Sarajeva i ne smijemo sebi dopustiti da kiksamo i ovu utakmicu. Imamo dovoljno kvaliteta da dođemo do tri boda, igramo na svom terenu i samo pobjeda dolazi u obzir", rekao je u najavi sutrašnje utakmice za SportSport.ba fudbaler Olimpica Vedran Ješe.

Trener Olimpica Edin Prljača u ovom susretu neće moći računati na kartoniranog Adisa Ćulova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti