U Zagreb, pa u Brazil

U organizaciji Centrotoursa prvi navijači krenuli u Brazil

Edmir Škorić

U organizaciji Centrotoursa večeras je put Brazila krenula prva grupa bh. navijača.

Autobus prevoznika Centotrans-Eurolines sa oko 50 putnika krenuo je večeras u 22 sata sa autobuske stanice prema Zagrebu, odakle će direktim čarter letom krenuti prema Brazilu. 

Putnici bi trebali da u Sao Paolo stignu u 16:30 po lokalnom vremenu. Ova grupa navijača će pratiti dvije utakmice, Brazil - Hrvatska, te Argentina - BiH, koje se igraju 12. i 15. juna. 

Agencija Centrotours će imati u narednim danima imati polaske avionima sa sarajevskog aerodroma.

Nekoliko naših sagovornika izrazilo je veliko zadovoljstvo što će otputovati u Brazil i što će imati priliku da bodre reprezentaciju BiH u meču protiv Argentine.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Svi oni su veoma optimistični kada je u pitanju bh. reprezentacija i veoma su optimistični pred premijerni nastup izabranika Safeta Sušića na Svjetskom prvenstvu.

"Od Žiline se spremamo za ovo. Tražili smo sve načine da otputujemo da pomognemo našim Zmajevima u Brazilu. Nadam se da se neće osramotiti protiv Argentine i da ćemo proći u drugi krug", rekao je jedan od navijača koji dolazi iz Mostara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.